Το ARK υποδέχεται το εστιατόριο:

Old Mill
Ελούντα

Σεφ Δημήτρης Βεργάκης. Pastry Chef: Γ. Παπακυρίτσης

Η ημερομηνία του event θα ανακοινωθεί σύντομα

Σύγχρονη ελληνική κουζίνα


 https:www.portoelounda.comelold-mill

Σεφ: Δημήτρης Βεργάκης. Pastry Chef: Γ. Παπακυρίτσης

Menu

Welcome Drink Ούζο 12

Καλωσόρισμα
Χταπόδι
σε κρέμα μπρόκολο με ξύγαλο και αμύγδαλο

Πρώτο ορεκτικό
Σκιουφιχτά Κριτσάς
με κόκορα και ανθότυρο


Δεύτερο ορεκτικό
Σαλάτα μυρωδικών
με πίκλες από ρίζες Ιεράπετρας σε πουρέ σελινόριζας, κριτσίνι χαρουπιού και χυμό ροδιού

Κυρίως Πιάτο
Λαβράκι σχάρας σε σταμναγκάθι
με ρίζα αγριομάραθου και σάλτσα από αχνιστά μύδια
ή
Αρνί τσιγαριαστό
με κόλιανδρο, σε χόντρο με σταφίδες και μυρωδικά σε σάλτσα από γιαούρτι αρωματισμένο με δυόσμο


Επιδόρπιο
Σιμιγδαλένιος χαλβάς
με εσπεριδοειδή Κρήτης και παστέλι



*Η 1η αλυσίδα χονδρικής στην Ελλάδα, METRO Cash & Carry, υποστηρίζει για τρίτη χρονιά το γαστρονομικό φεστιβάλ Symposio at ARK με ποιοτικές πρώτες ύλες.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Πρόγραμμα


Ακολουθεί η λίστα των εστιατορίων που θα έρθουν στο ARK στη Γλυφάδα, για 12 μοναδικά events από τις 6 Φεβρουαρίου έως και τις 18 Ιουνίου

H κράτηση είναι υποχρεωτική, καθώς οι θέσεις για κάθε event είναι περιορισμένες.
Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας με επιστροφή χρημάτων έως και τρεις ημέρες πριν το εκάστοτε event. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.
Τηλεφωνικές κρατήσεις στο ARK, στο τηλέφωνο 2108948882
*Η έκπτωση του αθηνόραμα Club εφαρμόζεται αποκλειστικά στις online κρατήσεις